Cine suntem noi...

Motto-ul nostru: “Sarmale Delivery și iţi aducem Sarmalele până la ușa ta!”

 

Suntem un brand local, fondat în 2020, care a devenit cunoscut pentru delicioasele sarmale făcute de echipa noastră de profesioniști în arta sarmalelor.

Ce e mai plăcut decât sa ajungi acasă de la serviciu și odată cu tine să ajungă și mancarea preparată ca la bunica acasă.

Avem propria flotă auto, fapt care ne perminte flexibilitatea de a livra la orice oră și în siguranță produsele clienților noștri.

La începuturi firma noastră era doar un ajutor pentru gospodine, oferindu-le preparatul tradițional gata făcut, perfect pentru mesele în familie ”pe fugă”. 😊

Sarmalele noastre au început să fie tot mai apreciate iar noi ne-am dat voie să visăm și să ne extindem.

Scopul nostru era clar – să promovăm cât mai mult acest produs minunat tradițional Românesc.

Am achiziționat un food-truck cu care am început să mergem la evenimente și festivaluri unde am adus un zâmbet pe buzele fiecărei persoane care simțea mirosul îmbietor al sarmalelor noastre proaspăt puse la fiert.

Odată cu prezența food-truck-ului nostru la un festival, pe lângă românii care recunosc acest miros atrăgător, vizitatorii străini au oportunitatea de a degusta unul dintre cele mai apreciate preparate tradiționale Românești, oferindu-le o experiență culinara Românească și comoditate în același timp fără a fi nevoiți să meargă la un restaurant.

Preparăm sarmale atât cu carne cât și vegetariene/vegane în foi de varză proaspătă sau murată.

Puteți apela la noi pentru diferite evenimente: Corporate, Aniversări, Petreceri private, Înmormântări, Parastase și alte Evenimente.

CUM LE FACEM ?